Meer informatie over Fibular Hemimelia (Stichting)

Fibular Hemimelia (Stichting)

Stichting Fibular Hemimelia is een non-profit organisatie die financiƫle en morele ondersteuning biedt bij de operatie in het buitenland van kinderen met de aandoening Fibular Hemimelia.

Missie Fibular Hemimelia (Stichting)

Voor ieder kind met Fibular Hemimelia wordt een doel gesteld om een ledemaat besparende operatie in het buitenland mogelijk te maken. SFHN zal zich vervolgens inspannen om dit doel te verwezenlijken door op diverse manieren fondsen te verwerven.

Activiteiten Fibular Hemimelia (Stichting)

inzamelingsacties opzetten / activiteiten organiseren om geld bij elkaar te krijgen om de doelen te verwezenlijken

Organisatie Fibular Hemimelia (Stichting)

Stichting zonder winstoogmerk

Bestedingen Fibular Hemimelia (Stichting)

Met de giften worden de families gesteund die niet kapitaal draagkrachtig zijn en door een geplande operatie in het buitenland worden geconfronteerd met hoge bijkomende kosten die zij niet kunnen dragen.

Fibular Hemimelia (Stichting) logoKom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Fibular Hemimelia (Stichting) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 4.433,22

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op Fibular Hemimelia (Stichting) | geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Fibular Hemimelia (Stichting) opgehaald:

€ 4.433,22

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 61335320
RSIN Nummer: 854301483
GeefGratis Nummer: 7004